A place to call home

Dom gjorde verkligen sitt bästa och ansträngde sig till det yttersta, men man kan inte tvinga ihop två familjer där alla har minnen av ett tidigare liv och förvänta sig att det ska fungera. Det går för vissa, men inte för alla. Inte för oss.
Istället för att bli en enad familj var vi två familjer som var tvingade att bo tillsammans. Vi blev som gäster i vårt egna hus och det enda vi hade gemensamt var adressen och önskan att få flytta därifrån.

I see signs now all the time

När saknaden blir lite för stor och man får en kram av världens finaste. En av dom där kramarna som är oändligt långa och som säger mer än alla världens ord. En av dom där kramarna man så sällan får men som är den bästa sortens.

Doing something else

När motivationen inte längre existerar så spelar det ingen roll hur många som tjatar. Jag vet att jag borde försöka, men det finns så mycket annat som jag hellre gör. Som att ligga i ett mörkt rum och lyssna på musik med honom i timmar eller hänga på balkonger med fina vänner trots att det egentligen börjar bli lite för kallt för det. Sitta och bektrakta okända människor och fundera över vilka dom är trots att jag aldrig kommer att få reda på det.
Jag vet att jag borde försöka, men jag orkar inte.

RSS 2.0