Here goes something

Hon och jag planerar stort, men sanningen är att framtidsplaner skrämmer mig. Så länge det bara är drömmar är det inga problem, men så fort det faktiskt blir konkret så får jag panik. Blir osäker och ifrågasätter varenda beslut. Tänker att det är dags att ta lite mer ansvar och bli lite mer vuxen. Tänker att jag kommer ångra mig om jag inte fullföljer planen. Tänker att det är dags att sluta vara rädd och börja leva precis som jag vill. Precis som jag drömt om.

Kommentarer
Postat av: Anonym

svar: det är så mycket enklare att vara kär i kärleken. men jag lyssnar till fina låtar och gråter när han säger att vi glömmer gårdagen. det finns ingen som stannar.

2012-03-20 @ 07:07:21
URL: http://varahjartslag.blogspot.com
Postat av: Anonym

svar: jag vill verkligen tro det. att någon stannar. det är bara inte han som stannar. jag måste acceptera att han och jag var ett fyllehångel. men någon annan måste stanna.

2012-03-20 @ 15:41:55
URL: http://varahjartslag.blogspot.com
Postat av: Johanna

sv: haha coolt!

älskar att din blogg är så mystisk på något vis. liksom, vem är du egentligen? du skriver så himla bra!

2012-03-20 @ 15:56:31
URL: http://fluorescentadolescent.blogg.se/
Postat av: Frida

Fint skrivet!

Jag är också rädd för framtiden. Älskar att drömma, men när jag inser att jag borde göra mer åt det än bara drömma får jag panik och tar ett steg tillbaka.

2012-03-21 @ 22:00:47
URL: http://ettnioniofem.webblogg.se/
Postat av: Jasmin

åh så fint skrivet. jag känner inte igen mig riktigt för jag drömmer stort och är positiv till att jag kommer nå någonstans och att det finns ett ställe bara för mig men åh. det kommer gå bra finis, lovar.

2012-03-31 @ 12:35:37
URL: http://childhoodlight.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0